Blad voeding

 

De voordelen van blad voeding

  • Het verhoogt de levende organismen in de grond
  • Het verbetert de immuniteit van de plant
  • De bescherming van de plant vindt van binnenuit plaats
  • Het verbetert de wortelgroei
  • geeft spoorelementen 
  • makelijk in gebruik

 

Dosering

toepassing 2 tot 5 liter per Ha

freqenty van besproeiing is 1 maal per week of 9 dagen tot 2 weken.

 Afhankelijk van de druk !

 

 

 

Welkom bij Basagro - De Toekomst van Plantbescherming

 

Introductie

 

In de wereld van de boomkwekerij, waar de kwaliteit en gezondheid van de plant centraal staat, introduceert Basagro een revolutionaire oplossing. Ontdek ons innovatieve product, speciaal ontworpen om meeldauw te voorkomen en uw planten vitaler en gezonder dan ooit te maken.

 

Meeldauw: Een Stille Vijand

 

Meeldauw kan een ware plaag zijn voor boomkwekerijbedrijven. Deze schimmel tast de bladeren van planten aan, waardoor ze hun vitaliteit en schoonheid verliezen. Maar dankzij Basagro behoort dit probleem nu tot het verleden!

 

Onze Oplossing: Kracht uit Innovatie

 

Ons baanbrekende product werkt niet alleen als een barrière tegen meeldauw maar versterkt ook de natuurlijke weerstand van de plant. Hierdoor wordt uw plant niet alleen beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar wordt ze ook van binnenuit versterkt, wat leidt tot:

 

- Vitalere Planten: Door onze formule worden de planten krachtiger en kunnen ze beter omgaan met stressfactoren uit hun omgeving.

 

- Gezondere Groei: Met Basagro wordt de groeicyclus van uw planten geoptimaliseerd. Ze groeien niet alleen sneller, maar ook gezonder.

 

- Duurzame Bescherming: Onze innovatieve benadering zorgt voor een langdurige bescherming tegen meeldauw, waardoor u minder vaak hoeft te behandelen en betere resultaten krijgt.

 

Waarom Kiezen Voor Basagro?

 

  1. Wetenschappelijk Onderbouwd: Ons product is het resultaat van jarenlang onderzoek en is wetenschappelijk getest op effectiviteit.

 

  1. Economisch Verantwoord: Minder behandelingen betekent lagere kosten. Investeer nu en bespaar op lange termijn.

 

  1. Milieuvriendelijk: Wij geloven in een groene toekomst. Ons product is ontwikkeld met oog voor het milieu en is volledig biologisch afbreekbaar.

 

Sluit u aan bij de vele boomkwekerijbedrijven die al hebben gekozen voor een gezondere, vitalere toekomst met Basagro. Bescherm uw planten, boost hun gezondheid en zie ze floreren als nooit tevoren!

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie!

 

Basagro - Samen bouwen aan een groenere toekomst.

^ Naar boven