Onder ziet U een filmpje van verlijmde Bark na 1 teelt seizoen

Laag dikte 1 tot 1,5 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deze afdeklagen vallen of spoelen niet van de pot af

Mulchlaag

Basagro heeft een nieuwe afdeklaag heeft ontwikkeld die goed werkt, kosteneffectief is en gemakkelijk te verwerken. Een effectieve afdeklaag is zeker waardevol in verschillende toepassingen, zoals tuinen, landschappen, container potten en openbare ruimtes. De nieuwe afdeklaag van Basagro voldoet aan deze criteria , het bied verschillende voordelen Hier zijn enkele mogelijke voordelen die biotop afdeklagen kunnen hebben:

  1. Efficiënte onkruid- en mosbestrijding: Als de nieuwe afdeklaag van Basagro effectief onkruid en mos onderdrukt, kan dit leiden tot minder onderhoudswerkzaamheden en een schonere en verzorgde uitstraling van de behandelde gebieden.
  2. Kosteneffectiviteit: Een kosteneffectieve afdeklaag kan aantrekkelijk zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Minder onderhoud en lagere vervangingskosten kunnen de totale kosten in de loop van de tijd verminderen.
  3. Eenvoudige verwerking: de nieuwe afdeklaag is gemakkelijk te verwerken, het opbrengen versnellen en de inspanning verminderen die nodig is om de afdeklaag correct aan te brengen.
  4. Milieuvriendelijkheid: Afdeklagen die gebruikmaken van duurzame en natuurlijke materialen kunnen de impact op het milieu verminderen. Basagro's afdeklaag zijn milieuvriendelijk, dit is een belangrijk koop/verkoopargument.
  5. Lange levensduur: Een duurzame afdeklaag kan gedurende langere tijd effectief blijven, waardoor de behoefte aan frequente onkruid wieden wordt verminderd.
  6. Esthetische waarde: Een afdeklaag die goed presteert en er aantrekkelijk uitziet, kan bijdragen aan de visuele aantrekkingskracht van de consument

 

Als u op zoek bent naar meer informatie over deze nieuwe afdeklaag, kunt u contact opnemen met Basagro of hun officiële kanalen raadplegen voor gedetailleerde informatie en gebruikerservaringen.

 

 

^ Naar boven